Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

"Kontakttelefon", støttet av Bufdir.

Stiftelsen Stensveen - trygg i eget uttrykk, har i mange år drevet kontakttelefon for mennesker med med utfordringer knyttet til kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. Telefonen, 91127454, betjenes av Marion Arntzen.

Telefonen benyttes av mennesker som opplever kjønnsinkongruens/-dysfori, familie og pårørende, ansatte i skole og helsevesen.


"Samtalelinje for personer med kjønnsdysfori/kjønnsinkongruens", støttet av Stiftelsen DAM.

Stiftelsen Stensveen - trygg i eget uttrykk og Diakonhjemmet Dialog har i samarbeid med Harry Benjamin Ressurssenter fått støtte fra Stiftelsen DAM til prosjektet samtalelinje. Midlene kommer fra Stimuleringsprogrammet for helsefrivilligheten. Dette programmet skal stimulere til tiltak i regi av frivillige organisasjoner som bidrar til å redusere de negative konsekvensene av smitteverntiltak. 

Telefonen betjenes, i tidsrommet mandag-fredag klokken 09-16, av Marion Arntzen og Harald Sundby fra Stiftelsen Stensveen - trygg eget uttrykk og Thomas Bernhard Thiis-Evensen og Berge Andreas Jenvin Steinsvåg fra Diakonhjemmet-Dialog.

Marion Arntzen

veileder, Stiftelsen Stensveen - trygg i eget uttrykk

91127454

Thomas Bernhard Thiis-Evensen,

filosofisk praktiker, Diakonhjemmet-Dialog

48189229

Harald Sundby

veileder, Stiftelsen Stensveen - trygg i eget uttrykk

97689283

Berge Andreas Jenvin Steinsvåg

spesialrådgiver, Diakonhjemmet-Dialog

93051250

 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn