Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

På godt og tungt

Gjennom mange år har vi erfart hvordan mangel både på kunnskap og forståelse kan gjøre livet unødvendig vanskelig både for mennesker som opplever kjønnsinkongruens og deres nærstående (familier, partnere). For seniorer/eldre kommer en utfordring i tillegg, møtet med helsetjenester og eldreomsorg.
Vår tilnærming er «brobygging». Vi fremmer hvor viktig det er å komme hverandre i møte ved å «bygge bro» og «å møtes på broa». Både foreldre, nærstående, helsepersonell og den som opplever kjønnsinkongruens kan ha utbytte av denne tilnærmingen.
I den senere tid ser vi at flere ungdommer avviser de som ikke bekrefter dem, noe som ofte rammer familien. Vi skal møte familien der de er. Se dem og vise dem forståelse, og styrke dem i å være en mangfoldsfamilie med stolthet og trygghet.

Familie på godt og tungt

«Familie på godt og tungt» er en gruppesamling med kunnskap, samtale og deling av historier i fokus. Målgruppen er familie og nærstående til mennesker som opplever kjønnsinkongruens og som vil sette fokus på familie og nærstående for å styrke personer som opplever kjønnsinkongruens.

Gjennom mange år har vi erfart hvordan familiene sliter med å få kunnskap og å forstå når et familiemedlem opplever kjønnsinkongruens. Dette skaper usikkerhet og i ytterste konsekvens ser vi at det kan splitte familier.
Prosjektet heter «Familie på godt og tungt», ikke vondt. Familiene har det ikke alltid vondt, men de forteller at de har det tungt.

Planlagte samlinger 2024

23. mai 2024, Sandnes, klokken 18-21. NB! Kun påmelding.

27. mai 2024, Tønsberg, klokken 18-21. NB! Kun påmelding.

28. mai 2024, Oslo, klokken 18-21. NB! Kun påmelding.

12. juni 2024, Trondheim, Kultursenteret ISAK, klokken 18-21, NB! Kun påmelding.

5. september 2024, Bergen, klokken 18-21. NB! Kun påmelding.

Påmelding til Cecilie Amundrød på e-post; cecilie@stensveen.no

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn